Вступ до ліцею

Зарахування дітей до початкової школи здійснюється без проведення конкурсу відповідно до території обслуговування. Діти, які не проживають на території обслуговування, можуть бути зараховані до закладу освіти за наявністю вільних місць у відповідному класі.

Зарахування до закладу освіти проводиться наказом директора закладу освіти.

Для зарахування дітей до закладу освіти батьки або особи, що їх замінюють, подають заяву, копію свідоцтва про народження дитини, медичну довідку встановленого зразка, особову справу (крім дітей, які вступають до першого класу), до закладу освіти (гімназія , ліцей ) – документ про відповідний рівень освіти.

До першого класу зараховуються як правило діти з 6 (шести) років. Ті, яким на початок навчального року виповнилося 7 років, повинні розпочати здобуття початкової освіти цього ж навчального року.

Особи з особливими освітніми потребами можуть розпочинати здобуття початкової освіти з іншого віку, а тривалість здобуття ними початкової та базової середньої освіти може бути подовжена з доповненням освітньої програми корекційно-розвитковим складником.

Оголошення про вступ

Наказ та зразок заяви на вступ